DAB er blandt Danmarks største almene boligadministrationer og varetager i dag udlejning af omkring 54.000 boliger.
Tinggaarden, med DAB som bygherre, lagde kimen til Tegnestuen Vandkunstens mere end 50 år som rådgiver for den almene sektor. Det seneste projekt vi har opført for DAB er imidlertid bebyggelsen på Howitzvej på Frederiksberg, opført i 1991, derfor ser vi nu frem til chancen for nye samarbejder med boligforeningen.

”I Vandkunsten er vi glade og stolte over sammen med DOMINIA at blive tildelt hele fire rammeaftaler med DAB. Gennem et samarbejde i både bredden og dybden håber vi at kunne kultivere en systematiseret praksis, hvori ressourcebevidsthed i opførelse og drift kommer både miljøet og beboerne til gode. Vandkunsten og DOMINIA har en lang fælles historik som et stærkt team, hvis hjerte banker for det almene byggeri og dets beboere. Vi glæder os til et nyt kapitel!”, siger Søren Nielsen, partner hos Vandkunsten.

Sammen med DOMINIA byder vi ind med bagagen fuld af politisk tæft, respekt og forståelse for de beboerdemokratiske processer og samarbejdet med boligorganisationen og myndighederne.

Vi vil underbygge DABs egen strategi om at skabe fremtidens almene boliger med fokus på stærke fællesskaber og grønne visioner bl.a. ved at sikre mest social kvalitet ud af klimatiltagene.

Rammeaftalerne fordeler sig således:

Renovering 20 – 80 mio.: DOMINIA totalrådgiver, Tegnestuen Vandkunsten underrådgiver
Renovering 80 – 150 mio.: DOMINIA totalrådgiver, Tegnestuen Vandkunsten underrådgiver
Renovering 250 – 300 mio.: Tegnestuen Vandkunsten totalrådgiver, DOMINIA underrådgiver
Nybyggeri: DOMINIA totalrådgiver, Tegnestuen Vandkunsten underrådgiver