På trods af nedlukning i årets første kvartal lykkedes det alligevel i samarbejde med gode kolleger og bygherrer at få bragt mange forskellige projekter i hus i 2021. Blandt andet er beboerne flyttet ind i Fællesbyg Køge Kyst, i seniorbofællesskabet Balancen i Ry, i ungdomsboligerne på DTU i Lundtofte, i plejeboligerne på Bybjergvej i Ballerup, i Vannkunsten i Bispevika i Oslo og i de nye ejerboliger, der skal skabe social balance i Tingbjerg. Desuden vandt vi flere konkurrencer i Tyskland, som vi arbejder videre på i 2022.

Vi fik fejret vores 50-års fødselsdag med et brag af en fest i et cirkustelt foran tegnestuen. Tak til alle jer der deltog og gjorde det til en mindeværdig aften. Tak for de flotte taler og gaver!

Vi fik i samarbejde med Dansk Arkitektur Center åbnet vores soloudstilling, som ser 50 år tilbage for at se fremad. Og som stiller spørgsmål til den måde vi bor på – hvor småt kan vi bo? Og som også tager fat i højaktuelle emner som boligpolitik, byggefællesskaber og bæredygtighed.

Vi fik også udgivet to bøger: en bog om TRÆ og en monografi, som vi glæder os til at lancere i starten af 2022.

Vi glæder os til et nyt år sammen med samarbejdspartnere, bygherrer og kolleger i Danmark, Norge og Tyskland og ser frem til blandt andet at kunne aflevere AlmenBolig+ boliger i Gentofte, en børnehave på Bytoften og et kulturhus midt i Hvidovre. Derudover fortsætter vores arbejde med Fremtidens Taastrupgård og Vannkunsten etape 2 går i salg. Vi fortsætter også arbejdet med parallelopdragene om Frederiksberg Hospital, Fremtidens Brøndby Strand, Kgs. Lyngby Centrum, Hundested – og meget andet!

Glædelig jul og godt nytår!