Det bliver næsten ikke mere forskelligt, når 3 konkurrencehold skal i gang med deres bud på opgaver indenfor kultur og bymidteudvikling, strategisk byvisioner, og renovering af almene boliger. Alligevel er alle 3 projekter kerneområder for tegnestuen og vi glæder os til at komme i gang med opgaverne der alle skal afleveres i maj 2021.

// Generationernes Hus i Nivå Bymidte //
Opgaven omfatter totalrådgivning i forbindelse med realisering af Generationernes Hus i Nivå Bymidte. Generationernes Hus omfatter følgende funktioner: Skole, idrætshal, bibliotek/kulturhus med SFOII, landskab, svømmehal, og evt. plejecenter. Et bærende princip er mest mulig sambrug af funktioner i bygninger og byrum.

Team Vandkunsten til Generationernes Hus udgøres af Tegnestuen Vandkunsten, med DOMINIA Rådgivende ingeniører, RUM og Kragh & Berglund

// Bispeengbuen //
Team Vandkunsten er prækvalificeret til arkitektkonkurrencen om et visionsoplæg til Bispeengen, hvor området ved Bispeengbuen skal omdannes samtidig med at den ene af de to buer med tre-sporede indfaldsveje i begge retninger rives ned.
Hvor der nu er betonbro skal der i stedet anlægges en park med blotlægning af Ladegårdsåen og skybrudssikring.
Team Vandkunsten udgøres her af Tegnekunsten Vandkunsten – med KOMMON, Skaarup Landskab, ViaTrafik, BACTOCON Sønderborg, LNH Water og Realise.

//Bomidtvest, afdeling 630 //
Udbuddet omhandler totalrenoveringen af boligforeningen BoMidtVest´s afdeling 630, der består af i alt 138 almene boliger fordelt på 4 blokke, og er på i alt ca.13.000 m2 brutto
Alle 138 boliger skal renoveres til en samlet værdi af DKK 116 mio

Tegnestuen Vandkunsten i team med JCN Bolig A/S (totalentreprise)  INGENIØR’NE A/S og Skala Arkitekter A/S