Tegnestuen Vandkunsten er blandt de 3 arkitektvirksomheder og i alt 9 rådgivere som Boligselskabet Sjælland har indgået rammeaftaler med –  tre arkitektvirksomheder, tre ingeniørvirksomheder og tre landskabsarkitekter.

Boligselskabet Sjælland bygger og renoverer for ca. 3 mia. kr. i de kommende år. Boligforeningen ønsker et samarbejde om bæredygtighed. Derfor har Boligselskabet Sjælland indgået en treårig rammeaftale om delt rådgivning med i alt ni virksomheder og for 180 mio. kr. Det sker for at alle kan sidde lige tæt omkring bordet, når renovering og nybyggeri skal planlægges. Målet er at komme længere på den bæredygtige dagsorden.

”Når vi har en totalrådgiver, taler vi kun med totalrådgiveren, uanset om det er en arkitekt, entreprenør eller ingeniør”, forklarer byggechef Per Bro. Han oplever, at det kan gøre det svært at nå helt ud med de ønsker, Boligselskabet Sjælland har til bæredygtighed. Bæredygtige løsninger kræver nemlig ofte en høj grad af samarbejde og innovation.

Hos Vandkunsten ser vi frem til de kommende samarbejder og bakker de bæredygtige ambitioner op med baggagen fuld af erfaringer, der skal komme beboerne til gode.

FAKTA
Rådgiverne er valgt for 3 år med mulighed for et års forlængelse.
Aftalen har en værdi af ca. 60 mio. kr. Boligselskabet har netop vedtaget 10 store renovering, der bliver de første store opgaver i aftalen.