Der er ingen bæredygtighed uden at dele! Vandkunsten har udviklet et hav af værktøjer over årene . Nu vil vi gerne dele dem med jer. Værktøjerne er alle udsprunget af konkrete behov eller idéer vi havde på tegnestuen, og som passer til vores workflows. Vi tænker, at delingen kan være med til at inspirere og fremprovokere nye løsninger på de mange udfordringer, der venter branchen i omstillingen til en bæredygtig praksis.

Hvorfor deler vi? Vi deler allerede meget – vores viden, vores tid, vores ressourcer – og tror på, at det at dele er en afgørende del af en bæredygtig adfærd. Dette har været agendaen igennem Vandkunstens 50 år lange historie. Vores bygninger kan besøges af alle, vores tegninger og tekster kan ses i mange publikationer, men vores værktøjer har ligget skjult på vores datadrev. Det har vi tænkt os at lave om på, da værktøjerne også er et produkt af vores arbejde.

Hvad deler vi? Værktøjerne er meget forskellige, nogle er nye andre et par år gammel. Nogle er velprogrammerede, andre er nærmere “skitser”. Nogle er excel-ark, andre er komplekse scripts.

// Her er Vandkunstens opensource hjemmeside opensource.vandkunsten.com //

Kontakt Jan S. Kauschen for samarbejder for at dele mere

disclaimer: (*)vi hjælper jer ikke med at få værktøjerne at fungere og vi kan desværre heller ikke yde support. Alt vi deler anvendes på eget ansvar.

Værs’god at hent, brug, udvikl videre – og please – del selv!